top of page

Krop

Smerter 5.jpg

Smerter

Du er i gode hænder

Smerter kan opleves i din krop på mange måder, nogle stærke, stikkende, andre mere diffuse, vedvarende eller kroniske. Dine smerter kan være alt fra frossen skulder, tennisalbue, knæ problemer eller en udefinerbar smerte.  Uanset hvordan du oplever dine smerter i kroppen, så behøver du ikke affinde dig med dem. 

Hovedpine.jpg

Hovedpine

Du behøver ikke leve med det

Du kender det vidst godt og har nok levet med det alt for længe. Men det er slut nu. Hovedpine eller migræne behøver du ikke leve med. Der findes mange former for hovedpine og jeg kender dem alle. Så også har jeg mange års erfaring med at behandle netop din hovedpine. Du vil elske følelsen af befrielse når du endelig kan komme af med denne smerte i hovedet. 

Rygsmerter 1.jpg

Ryg - Nakkesmerter

Få det nu fikset

Ryg og nakkesmerter er næsten menneskets fysiske problem nummer 1. Og i alle de år jeg har praktiseret har jeg set rigtig mange ryg og nakkesmerte

patienter. Forklaringen på dine smerter er ofte relativ simpel, så også behandlingen af dine smerter er enkel. Jeg har den perfekte behandling til netop din ryg eller nakke. 

Træthed 2.jpg

Træthed & Energi

Få mest ud af dagen

Du oplever at selv efter en god nats søvn at du stadigvæk er træt og har mangel på energi gennem hele dagen. Eller du har følelsen af at din energi har svært ved at slå til i dagens gøremål. Dette er

der en klar årsag til, men for dig selv kan det være svær at gennemskue.

Jeg kan hjælpe dig.

Ultralyd
Søvnbesvær.jpg

Fertilitet & Graviditet

At gøre oplevelsen smuk

Søvnbesvær

1-2-3-4....Zzzzzzz

At blive gravid idag er desværre ikke længere en selvfølge. Jeg har erfaring med at problemet kan ligge hos både kvinden og såvel hos manden. 

De problemer jeg har speciale i at behandle er hele forløbet fra før, under og efter graviditeten. Hvis jeres baby viser tegn på kolik eller din amning går i hårknude, har jeg den mest effektive behandling til dig. 

Ifølge videnskaben oplever 10-15% af befolkningen søvnproblemer.  Dine søvnproblemer kommer ikke over én nat, men er et resultat af mange faktorer der har sneget sig ind i dit liv. Sammen laver vi et stykke detektiv- arbejde og finder årsagen til dit søvnproblem. Herefter vil min behandling giver dig din søvn tilbage.

Vitaminer og piller

Afhængighed

Jeg viser dig vejen ud

Alle mennesker er afhængig af et eller andet om det nu er mad, narko, alkohol, penge, magt, spil, rygning, sukker, m.m. Listen er lang

Det gode er at du ikke behøver at skamme dig over din afhængighed. 
Mine erfaringer er gode og resultaterne mange.  Book en tid, så du også kan blive fri for din afhængighed. 

Sportsskade 2.jpg

Sportsskader

Overlade dem til mig

Har du overhørt nogle vigtige signaler, som din krop prøver at fortælle dig? 

Når skaden er sket og du ønsker hurtigst muligt at blive skadefri igen, hjælper jeg dig med først at forstå din kropssignaler. 

Du får en professionel behandling 

tilpasset din skade og dit behov. 

Mave Tarm 1.png

Mave & Tarm

Du skal have det bedste

Din krop er afhængig af at din mave og tarm er velfungerende. Du oplever sure opstød, oppustethed, kvalme, forstoppelse, tyndskid, galdesten, mavesyre, luft i maven, hæmorroider, eller mavesmerter generelt. 

Spiller mave og tarm ikke, vil du også opleve at det går ud over dit humør. 

Slankning 2.jpg
Asthma.jpg
Kvinder 2.jpg

Vægt & Kost

Din krop har brug for noget særligt

Astma / Allergi

Der er hjælp at hente

Særligt for Kvinder

Hvorfor leve med det?

Kost er medicin for din krop. Men det er svært at gennemskue. Du hører og læser mange gode kostråd, men de virker bare ikke for dig. Derfor oplever du gang på gang følelsen af nederlag. Lad mig rede trådene ud sammen med dig og vi finder årsagen til din manglende succes. 

Jeg laver et individuelt og skræddersyet program til dig der støtter dine ønsker og behov. 

 

Du oplever forpustethed, træthed, vejrtrækningsbesvær eller du går i panik fordi du ikke kan få vejret. Du oplever klø, snue, irritation, smerte, ubehag, rødme, udslet. Alle disse symptomer er udtryk for at din krop har brug for hjælp. Medicin kan undertrykke symptomet, men hjælper dig ikke af med din Astma / Allergi. Jeg tilbyder dig professionel behandling for både symptom og årsag.

Kvindekroppen er unik i sig selv.

Smerter ved sex, humørsvingninger, udflåd, brystspændinger, hormonelle forstyrrelser er bare nogle af de problemer kvinder kommer med i min praksis.  

Om du er en ung kvinde med menstruationssmerter eller en moden kvinde i overgangsalderen med hedeture, så kan jeg hjælpe dig. 

Hvad siger andre om Willem

Else-Marie B_opt.jpg

Else-Marie B. Lundstrøm

Willem hjalp mig med at få klarhed, og at tolke mine problemstillinger. Den viden jeg har lært er uvurderlig.

Jeg er idag glad, energifyldt og harmonisk.

Nøgleord for Willem: Anerkendende, ærlig, forstående.

Skaber en base og grobund for tryghed og velvære under sine behandlinger.

Carina K_opt.jpg

Carina Krogh

Jeg har de sidste 2-3 år fået fantastisk og Meget uundværlig hjælp af Willem i forbindelse med fertilitetsbehandling.

Med terapi-samtaler, kostomlægning og akupunktur er jeg idag en super taknemmelig mor til først barn.

Ovenstående er blot et udpluk af de mest gængse problemer jeg møder i klinikken. Tøv derfor ikke med at kontakte mig for at høre hvordan jeg kan hjælpe netop dig.

I behandlingen kan indgå akupunktur - massage  zoneterapi - øre akupunktur - NADA akupunktur 

Gua Sha - cupping - akupressur

bottom of page