top of page

Psyke

Angst 4.jpg
stress.jpg
Selvværd 3.jpg

Angst / Depression

Stress

Selvværd

Lade mig tænde lyset i dig igen
Træk vejret, jeg har løsningen
Se din egen værdi

Depression er en af de almindeligste psykiske sygdomme. De første tegn på depression er fysiske smerter, hovedpine, spændinger og søvnløshed. Angst er ofte et centralt symptom ved depression.  Psykisk kan du føle dig trist, nedtrykt, træt og har behov for at isolere dig. For at kunne bearbejde din angst / depression er det nødvendigt at vide hvor den kommer fra. Du får forløsning igennem samtaler og de redskaber jeg klæder dig på med. 

Stress er blevet folkesygdom nr. 1.

Du er ikke alene i din tilstand. Dit stress kan være forårsaget af både fysiske eller psykiske udfordringer i livet og rammer folk i alle aldre.

Får dit stress lov til at sætte sig over længere tid, kan det have alvorlige konsekvenser. Både fysisk og psykisk. Så langt behøver det ikke at komme. Lade os sammen finde årsagen til dit stress og herefter hjælper jeg dig med at blive stressfri. 

Selvværd er hvordan du selv ser og oplever dine personlige egenskaber og værdier.

Som barn er du født med et fantastisk selvværd. Igennem opvækst, oplevelser og skuffelser kan der være blevet slået skår i dit selvværd. Du går med følelsen af fiasko, ikke være gode nok og ingen kan lide dig. 

Men du som menneske er unikt og du har helt din egen værdi. Jeg hjælper dig til at se/ finde den. 

Sorg.jpg

Sorg

Hvordan kommer jeg videre

Sorg er den reaktion, du oplever, når du mister noget der er af betydning for dig.

Det kan være en elsket person som dør, men også tab af job, sygdom, skilsmisse, venskaber der går i stykker. Sorg kan også opstå når børn flytter hjemmefra. Sorg er en følelse du vil komme i kontakt med flere gange i dit liv. 

Igennem målrettet behandling og samtaler lærer jeg dig, hvordan du kan se din sorg med andre øjne og komme styrket igennem.   

Skilsmisse.jpg

Skilsmisse

Tillykke med dine overvejelser

Enten er du igang med skilsmisse eller overvejer at blive skilt. Du kommer igennem chok - krise - bearbejdning og nyorientering. Dette er gældende uanset om du er den der bliver forladt, eller den der tager beslutningen. Det er ikke nødvendigvis sjovt, men jeg vil lære dig se det som en gevinst.  Jeg guider dig igennem denne proces hvor fokus er på dig og din nye identitet. 

Skilsmisse 2.jpg

Parterapi

Se din partner som en gave

51% af alle ægteskaber ender i skilsmisse. Sådan behøver det ikke at ende for dig. Parforhold er i sig selv en svær øvelse, da der stilles krav til jer begge om kærlighed, accept og overskud. Hovedproblemet er som oftest forventninger der ikke er afstemt, som afføder skuffelser og misforståelser. Jeg lærer jer at kommunikere med hinanden med udgangspunkt i jer selv. 

Selvværd.jpg

Præstationsangst

Ja, du ka' godt

Nogle mennesker er født mere ængstelige end andre, og de har større risiko for at udvikle præstationsangst. Du bekymrer dig meget om en kommende præstation og bruger al din energi på at tænke på en mulig katastrofe. 

Men tvivl ikke. Med rette hjælp lærer jeg dig at takle de negative aspekter af din præstationsangst og guider dig til succes. 

Krise 1 2.jpg

Krise

Jeg hjælper dig igennem den

Det er ganske normalt, at en rystende og unormal begivenhed giver anledning til usædvanlige reaktioner og stærke følelser i en periode. Du har været udsat for, dødsfald, ulykke, vold, sygdom og andre typer af store udfordringer. 

Når du har svært ved at komme ud af din krise hjælper jeg dig med at få skabt bevidsthed om dine følelser. På den måde vil du kunne forlige dig med det der er sket og komme videre i dit liv. 

Vrede -.jpg

Vrede

Slip det i et trygt rum

Hvordan kommer din vrede til udtryk?

Dette er forskelligt fra person til person. Nogen viser vreden verbalt eller fysisk og viser knytnæve og slår i bordet.  Andre holder på vreden og lukker det inde. Begge dele kan have alvorlige konsekvenser for dit og andres helbred. 

Jeg vil lære dig forstå din vrede, samt lære dig at håndtere den på en god måde. 

Mobning 2.jpg

Mobning

Rammer ikke kun børn 

Lad mig allerede slå fast at mobning ikke har noget med dig at gøre. Også selvom du føler det sådan. Den der mobber har en hel særlig grund, et helt særligt behov og motiv for at mobbe netop dig.  

Jeg vil lære dig at forstå hvorfor mobberen mobber dig. Og hvordan du kan vende din nuværende situation til succes. 

Vej.jpg

Mentor

Hjælpen er lige her

Til dig der har brug for en erfaren person, som gennem sparring, vejledning, rådgivning, coaching og feedback deler ud af sin erfaring og sine kompetencer for at støtte dig og din udvikling.  

Du får adgang til mine mange års

Personlig erfaring

Erhvervs erfaring

Professionel erfaring

NADA ny.jpg

NADA akupunktur

Er du klar til at få indre ro igen?

5 små nåle i hvert øre vil gøre miraklet.

Din puls vil falde igen. Blodtrykket sænkes blidt. Hjertet banker roligt. Stressniveauet falder. Dine tanker bliver klare. Og til dig med abstinenser, du vil opleve at disse langsomt forsvinder.

Du sidder med nålene i ørene i 30 minutter i venteværelset hvor du kan læse eller lukke øjne og slappe af.

 

Hvad siger andre om Willem

Lone A_opt-2.jpg

Lone A. Christensen

Willem er et fantastisk, dejligt og varmt menneske, som har hjulpet mig og min familie når livet og dagligdagen har vist sig med udfordringer og store beslutninger. Samtidig har han hjulpet os, så vi idag har to dejlige børn.

Jytte Frausing_opt.jpg

Jytte Frausing

Willem er bare et stort plus i mit liv. Er der kaos og stress forstår han at få mig til at tænke anderledes. Jeg har gennem rigtig mange år nydt godt af hans super gode behandlingsmetoder 

Ovenstående er blot et udpluk af de mest gængse problemer jeg møder i klinikken. Tøv derfor ikke med at kontakte mig for at høre hvordan jeg kan hjælpe netop dig

I behandlingen kan indgå akupunktur - massage  zoneterapi - øre akupunktur - NADA akupunktur

Gua Sha - cupping og akupressur.

Uden merpris. 

bottom of page